Loading...

Cresterea increderii unui model de videochat

Cresterea increderii unui model de videochat

Cele mai multe dintre noi suntem fara incredere deoarece exista lucruri pe care vrem sa le avem dar nu credem ca exista nici macar o sansa sa de a reusi.

Abraham Maslow a spus ca tendinta rasei umane este de a se considera inferior. Pt ca ne lipseste increderea si de accea trebuie sa o construim.

Mergand pe sfatul lu Abraham Maslow noi la GOLDENROSE STUDIO incercam sa creeam caractere puternice, caractere ce se pot descurca mai departe in orice domeniu.

Unui model de videochat increderea ii este necesar atunci cand discuta cu membrii sai deoarece , acel model trebuie sa domine membri, sa faca ca membrii sa se increada in el , sa devina obsedati de caracterul modelului.

Primul pas dobandirii increderii

Descopera-te –  Cheia este sa fii adevarat tu , sa scoti ce ai mai bun din tine , sa-ti traieste viata in concordanta cu cele mai inalte valori si aspiratii.

Al doile pas

Cunoaste-te pe tine si potentialul tau

In dezvoltarea unor nivele incontestabile de incredere in sine, respectul de sine si respectul de aspectul tau sun 2 puncte foarte importante de plecare.

GOLDENROSE STUDIO te ajuta sa iti dezvolti personalitatea sa iti cresti un caracter puternic si sa reusesti sa dobandesti tot ce iti doresti ca model de videochat.

 

By |2018-10-25T07:15:38+00:00octombrie 25th, 2018|Videochat|0 Comments

Leave A Comment