Loading...
Despre noi2018-10-24T19:50:21+00:00

FIECARE ZI E O NOUA OPORTUNITATE

Studioul de videochat Golden Rose a luat naștere în urmă cu puțin timp din dorința unor persoane simple de a ajuta femei tinere și nu numai, să aibă venituri substanțiale folosindu-se doar de o conexiune la internet, o cameră web și un microfon. Numele a fost ales cu grijă, având o rezonanță puternică și fiind plăcut la rostire.
Studioul Golden Rose este unul dintre cele mai profesioniste studiouri de videochat din România și se numără printre cele mai puternice studiouri la nivel european. Alături de noi poți câștiga garantat de la început sume cuprinse intre 1500 si 4000€. Condițiile oferite de noi sunt unele de top, deoarece ne place să punem suflet și să excelăm în tot ceea ce facem.
Echipa noastră este formată din personal cald și vesel dornici să vă cunoască și să vă ajute să excelați în acest domeniu, ajungând treptat la câștiguri din ce in ce mai mari.
Dacă îți place ceea ce faci niciodată nu o să fie nevoie să muncești. Nu ezita să ne contactezi și să te alături familiei  Golden Rose care te asteaptă cu brațele deschise.

Confidentialitate

100

Amabilitate

98

Seriozitate

100

Finete

92

Motivatie

93

Ai îndoieli? Lasă o cerere și îți explicăm totul de la A la Z!